Spesialfilm

Rullegardin med solfilm

Si farvel til den tradisjonelle rullegardinen, som alltid hindrer utsikten og stenger alt lyset ute. Nå kan du ha rullegardinen nede, hindre varme og blending og fremdeles nyte utsikten. Rullegardinene har solfilm laget av den globalt anerkjente, metalliserte polyesterfilmen Mylar fra DuPont, og vi spesialtilpasser dine gardiner til din ønskede høyde og bredde. 

De kommer i et bredt utvalg av forskjellige design, og er tilgjengelige i enten glatte eller pregede filmvarianter, og kan justeres til ønsket høyde ved hjelp av en kulekjede eller en automatisk mekanisme (motorisert eller fjærbelastet).

VÅRE MODELLER

MEKANISMER,  TILBEHØR & MÅL

Mekanismen er tilgjengelig i et utvalg av flere farger – mørk eller lys, grå, hvit, brun eller svart. Med et standardisert, enkelt og stilrent design, er Solfilmsgruppens rullegardiner ideelle for daglig bruk i private boliger, samt i offentlige bygg. Om du ønsker å tilpasse rullegardinene med øvrige detaljer så tilbyr vi en rekke alternativer som vil gjøre at produktet glir sømløst inn i sine omgivelser. (Se vedlagt liste over alternativer). Den klart mest populære blant disse er toppboks og sideskinner, lakkert i samme farge som mekanismen.

MEKANISME

Kjede


Motor

GUIDING

Guiding


Guiding

TILBEHØR

Toppboks


Sideskinner

OGSÅ TILGJENGELIG

Lameller


XL-Size

MÅL STANDARDGARDIN

MÅL TOPPBOKS OG SIDESKINNER

MÅL JUMBO-SIZE

YTTERLIGERE INFORMASJON OG BESTILLING

Følgende bør taes hensyn til ved måling og bestilling av rullegardiner:

  • Systemet er ca 4 cm bredere enn selve duken. Dette utgjør ca 2 cm på hver side og bør taes hensyn til, spesielt ved montering inne i vinduskarmer.
  • Monteringsflaten mot vegg/tak er 54 mm bred og stikker 59 mm ut fra veggen/taket
  • Ved montering inne i karmer bør det også være 5mm klarering på hver side av systemet
  • Det anbefales også at man velger 10 cm lenger høyde enn området som skal dekkes for å ikke rulle duken helt ut på mekanismen.
  • Det må også opplyses ved bestilling om systemet skal monteres i tak eller på vegg.

Ved bestilling benyttes følgende bestillingsskjema:

BESTILLINGSKJEMA FOR RULLEGARDINER (krever Excel)

Tekniske spesifikasjoner, mål og prislister finner du her:

RULLEGARDIN PRISLISTE

TEKNISKE SPESIFIKASJONER SOLFILMER 

GALLERI