Cover Styl’ Interiørfolie

FORDELENE MED Å VELGE COVER STYL’®

Solfilmsgruppen har utvidet sin produktportefølje ved å legge til et nytt merke av arkitektonisk film i våre hyller, Cover Styl ‘.

Med over 100 variasjoner, som strekker seg fra tre, naturlige steiner, metalliske flater, marmor, lær, glitter, stoff og solide farger, er Cover Styl’ ikke bare estetisk tiltalende, det er et svært kostnadseffektivt, lav vedlikeholds vinylbelegg som er både rask og lett å bruke.

Alle 100 mønstre på lager vil være tilgjengelig for bestilling på metermål eller hele ruller  og med kort leveringstid . Å kunne levere over  100 mønstre gir ikke bare Solfilmsgruppen muligheten til å tilby våre kunder et bredt utvalg, men det øker også våre kunders mulighet for å kunne utvide sitt prosjektrepertoar.

Cover Styl ‘er et godt alternativ til vanlig renovering og oppussing.  Kvaliteten på filmen er enestående, i tillegg til å ha en tykkelse på mellom 200 og 350 mikron, kommer den med en 10 års garanti og med ekstra fordeler som å være UV-resistent og branntest-sertifisert.

ESTETISK TILTALENDE

Coverstyl:aesthetically pleasingSømløst materiale med overbevisende visuelle egenskaper som gir inntrykk av naturlige materialer.

RASK INSTALLASJON

Coverstyl:Quick installationEnkel, praktisk og ultrarask installasjonsprosess.

KOSTNADSEFFEKTIV

Coverstyl:Cost effectiveOpptil 50% besparelse, sammenlignet med bruk av klassisk oppussingsteknikker med samme resultat.

SLITESTERK

Coverstyl:Hard wearing10 års garanti mot skalering, sprekker, guling og andre endringer i utseende.

HYGIENISK

Coverstyl:HygienicEt raskt og enkelt materiale å vedlikeholde, dets ytre overflates bemerkelsesverdige egenskaper letter rengjøring, forhindrer merker og hindrer muggvekst.

SERTIFISERT

Coverstyl:CertifiedVurdert A + på VOC-tester (innendørs utslipp), UV-bestandig og brannbestandig.

KVALITET

Coverstyl:Quality productTykkelse mellom 200 og 350 mikron, avhengig av hvilken type film som brukes, og gir et svært autentisk resultat.

VARMETILPASSET

Coverstyl:Heat-stretchableStrekkbarhet opptil 220%, letteregjør en perfekt applikasjon på alle møbler, konturer eller former.

Cover Styl’ på hoteller

Hotel Matas Blancas

  • FØR

  • ETTER

Tim Hotel

  • FØR

  • ETTER

Se noe av vårt utvalg her: