Introkurs Fasadefilm Juni 2020

Er du forberedt for solfilms-sesongen til hus?

PS! Grunnet Covid-19 situasjonen i Norge, og for å unngå større samlinger, er dette kurset kuttet fra 6 til 4 deltagere, og kun 1 instruktør. Det vil bli iverksatt nødvendige forhåndsregler, og rutiner for å opprettholde de nødvendige sikkerhets og hygienerutiner. Mer detaljer vil bli gitt kursdeltagere før kursstart!

Hvert eneste år blir vi kontaktet av montører fra hele landet som lurer på alt mellom himmel og jord om vindusfilm til bygninger. Og det setter vi veldig pris på. Men det er veldig mye som kunne vært unngått med litt grunnleggede innføring i teorier om solfilm til hus, samt hvilke forskjellige typer solfilm som passer til hvilket bruk.

På dette kurset skal vi gå igjennom alle de forskjellige spesifikasjonene og bruksområdene til de forskjellige filmene, slik at vi kan forberede deg på kundemøtene du skal ha i løpet av sesongen. Så slipper du å stå der svar skyldig når dine kunder spør deg om produktene du skal montere.

Vi har lang erfaring med disse kursene, og en av våre viktigste er at de montørene som kan svare på denne informasjonen raskest mulig, er som regel den som ender opp med å få kontrakten.

Så ikke mist denne muligheten! Ta med deg ditt gode humør og kom, så står vi for resten!

PÅMELDING!
Påmeldingen er bindende2-dagers kurs: Solfilm til bil3-dagers kurs: Sertifisert Xpel Montør1-dags kurs: Introduksjonskurs XPEL1-dags kurs: Introduksjonskurs Vindusfilm.

03.06.2020

03.06.2020

1000,- p.p. eksl mva

4 plasser (grunnet Covid-19)

Meld deg på her