Sertifisert Montør XPEL - Juni 2022

Har du lyst til å lære å montere XPEL?

Solfilmsgruppen er leverandør i Norge av verdens beste lakkbeskyttelsesfilm til bil; XPEL™ , og nå har du mulighet å lære å montere disse fantastiske produktene.

PS! Grunnet Covid-19 situasjonen i Norge kan det bli endringer både på kursdato og sammensetning av deltagere. Ved endringer informerer vi så snart vi har informasjonen tilgjengelig

Vi har nå Norges eneste XPEL-sertifiserte instruktører ansatt hos oss i Solfilmsgruppen og vi har gleden til å invitere til FIRE-DAGERS KURS i våre lokaler.  Vi har nå økt kurset med en dag for å få plass til presentasjon av flere av XPEL’s produkter, samt mer tid til praktisk trening.

Her vil vi gå igjennom alle detaljer og bruksområder rundt XPEL™ sine produkter . Vi vil også gi deltagerne masse tid til å montere og teste filmene selv, samt få prøve de andre fantastiske produktene som XPEL har i sitt sortiment. Det vil også være en workshop og det vil også bli rom for litt utveklsing av tanker og ideer om produkter.

Kurset varer fra klokken 09.00 til klokken 15.30 alle dager, og vi står for mat og drikke. Lurer du på noe mer rundt kurset eller ønsker annen type informasjon, ta kontakt med Pål hos oss på post@solfilmsgruppen.no 

Les for eksempel om XPEL Ultimate™ her!

Etter kurset vil alle deltagere bli sertifisert som montører av XPEL, og få utdelt beviser på dette.

PS! Påmeldingen er bindende og det er førstemann til mølla som gjelder.D

Detaljer og påmelding

Meld deg på ved å sende inn skjemaet! Merk at påmelding er bindende.
Jeg ønsker å delta på følgende kurs: *
Rull til toppen