Sertifisert Montør XPEL - Mars 2021

Har du lyst til å lære å montere XPEL?

PS! Grunnet Covid-19 situasjonen i Norge, og for å unngå større samlinger, er dette kurset ned til 3 deltagere og kun 1 instruktør.

Påmeldingen er bindende, men ved endring av tiltak i forbindelse med Corona vil kursavgiften bli returnert! 

Det vil også bli iverksatt nødvendige forhåndsregler, og rutiner for å opprettholde de nødvendige sikkerhets og hygienerutiner. Mer detaljer vil bli gitt kursdeltagere før kursstart!

Solfilmsgruppen er leverandør i Norge av verdens beste lakkbeskyttelsesfilm til bil; XPEL™ , og nå har du mulighet å lære å montere disse fantastiske produktene.

Vi har nå Norges eneste XPEL-sertifiserte instruktører ansatt hos oss i Solfilmsgruppen og vi har gleden til å invitere til TRE-DAGERS KURS i våre lokaler. Her vil vi gå igjennom alle detaljer og bruksområder rundt XPEL™ sine produkter . Vi vil også gi deltagerne masse tid til å montere og teste filmene selv, samt få prøve de andre fantastiske produktene som XPEL har i sitt sortiment. Det vil også være en workshop og det vil også bli rom for litt utveklsing av tanker og ideer om produkter.

Kurset varer fra klokken 09.00 til klokken 15.30 alle dager, og vi står for mat og drikke. Lurer du på noe mer rundt kurset eller ønsker annen type informasjon, ta kontakt med Daniel hos oss på daniel@solfilmsgruppen.no

Les for eksempel om XPEL Ultimate™ her!

Etter kurset vil alle deltagere bli sertifisert som montører av XPEL, og få utdelt beviser på dette.

PS! Påmeldingen er bindende og det er førstemann til mølla som gjelder.D

Detaljer og påmelding

Meld deg på ved å sende inn skjemaet! Merk at påmelding er bindende.
Jeg ønsker å delta på følgende kurs: *
Skroll til toppen