Sertifisert Montør XPEL -Sep 2020

Har du lyst til å lære å montere XPEL?

PS! Grunnet Covid-19 situasjonen i Norge, og for å unngå større samlinger, er dette kurset kuttet fra 6 til 4 deltagere, og kun 1 instruktør. Det vil bli iverksatt nødvendige forhåndsregler, og rutiner for å opprettholde de nødvendige sikkerhets og hygienerutiner. Mer detaljer vil bli gitt kursdeltagere før kursstart!

Solfilmsgruppen er leverandør i Norge av verdens beste lakkbeskyttelsesfilm til bil; XPEL™ , og nå har du mulighet å lære å montere disse fantastiske produktene.

Vi har nå Norges eneste XPEL-sertifiserte instruktører ansatt hos oss i Solfilmsgruppen og vi har gleden til å invitere til TRE-DAGERS KURS  i våre lokaler. Her vil vi gå igjennom alle detaljer og bruksområder  rundt  XPEL™ sine produkter . Vi vil også gi deltagerne masse tid til å montere og teste filmene selv, samt få prøve de andre fantastiske produktene som XPEL har i sitt sortiment. Det vil også være en workshop  og det vil også bli rom for litt utveklsing av tanker og ideer om produkter.

Kurset varer fra klokken 09.00 til klokken 15.30 alle dager, og vi står for mat og drikke. Lurer du på noe mer rundt kurset eller ønsker annen type informasjon, ta kontakt med Andreas hos oss på andreas@solfilmsgruppen.no

Les for eksempel om XPEL Ultimate™  her !

Etter kurset vil  alle deltagere bli sertifisert som montører av XPEL, og få utdelt beviser på dette.

PS! Påmeldingen er bindende og det er førstemann til mølla som gjelder.

PÅMELDING!
Påmeldingen er bindende2-dagers kurs: Solfilm til bil3-dagers kurs: Sertifisert Xpel Montør1-dags kurs: Introduksjonskurs XPEL1-dags kurs: Introduksjonskurs Vindusfilm.

01.09.2020

03.09.2020

15 000,- p.p. eksl mva

Kun 3 plasser igjen (grunnet Covid-19)

Meld deg på her