Det største utvalget av folier til bil

Solfilmsgruppen har Norges beste utvalg av solfilm til bil!

Enten det er for varmebeskyttelse, innsynsbeskyttelse, sikkerhet, eller om du rett og slett vil gjøre noe med utseende på din bil.

 

Utforsk vårt utvalg av solfilm til bil

Kategorier

Metallisert solfilm

Metalliserte solfilmer til bil er de mest vanlige for både demping av varme, samt begrensning av innsyn. De «usynlige» metallene i filmen demper solvarmen i glasset, og gir en mer behagelig kjøreopplevelse for passasjerene. I tillegg får bilen et vakrere utseende, samt at innsynsbegrensningen gir mer privatliv samt er med å begrense sannsynligheten for innbrudd i bilen. 

Madico Black PearlXPEL Prime HP

U-metallisert vindusfilm

Umetalliserte solfilmer benyttes ofte når varmedemping ikke er så viktig, men når det først og fremst er utseende samt innsynsbegrensning som ønskes oppnådd. Filmene gir bilen et vakrere utseende, samt at innsynsbegrensningen gir mer privatliv, og er med å begrense sannsynligheten for innbrudd i bilen. 

SGN BlackXpel Prime CS

Sikkerhetsfilm til glass

Sikkerhetsfilm til bil benyttes ofte på utrykningskjøretøy, racingbiler og lignende hvor det er fare for personnskade ved knuste vinduer. Filmene hindrer flyvende glassplinter eller andre skader fra løse glassbiter, da splintene blir værende igjen i filmen.

Farget (kommer snart)Klar- GG200

Lyktefolie

Fra produsenten XPEL har vi en serie med lyktefilmsfolie som benyttes for å beskytte lykteglassene. Filmene finnes uten toning, eller med forskjellige toninger for å gi lyktene et finere utseende og dempe blending. 

Lakkbeskyttelse

Solfilmsgruppen samarbeider med verdens beste lakkbeskyttelsesprodusent XPEL, og er distibutører for XPEL i Norge.  Filmene er av aller høyeste kvalitet, er totalt usynlige på bilen, og beskytter bilen din for alt mulig smuss, riper etc etc. Filmen har hukommelse og vil rettes opp igen om den skulle få mindre skader. Selges både i hele ruller og som spesialtilpassede kit. 

Aftercare produkter

Etter at du har montert solfilm eller lakkbeskyttelse, er det viktig å ta vare på foliene du har montert. XPEL tilbyr et bredt sortiment av after-care produkter som vil både fremme produktenes egenskaper, samt forlenge dens levetid. 

Ønsker du å bestille eller høre mer om solfilm til bil?

Skroll til toppen