XPEL ULTIMATE lakkbeskyttelsesfolie kombinerer” beste-i-klassen” holdbarhet med en optisk klarhet som ikke tidligere har vært tilgjengelig på markedet!

Med sin svært spesielle overflate, avviser XPEL ULTIMATE all form for forurensning som på vanlige filmer vil gi flekker eller gjøre at filmen gulner.

I tillegg har overflaten på XPEL ULTIMATE spesielle ‘elastomeriske polymer’ som  over tid helbreder og eliminerer eliminere små merker og mindre riper uten at du må gjøre noe som helst.

XPEL ULTIMATE er virkelig den mest revolusjonerende lakkbeskyttelsesfoliene noensinne oppfunnet. Den bevarer bilen din og lakken dens som ny og er totalt usynlig på bilen når den er montert av en profesjonell montør.

XPEL ULTIMATEt har  10 års garanti mot, gulning, sprekker, peeling, flekker, og dekker både film og arbeidskraft.

La oss være ærlige, du valgte en matt lakk på bilen din for  å være annerledes. Bevar bilens lakk nå din med XPEL STEALTH

Bygget med de samme selvhelbredende og beskyttende egenskapene som vår XPEL ULTIMATE-film, kommer XPEL STEALTH i en satinfinish som beholder matt lakk som om den kom ny fra butikken.

Matt finish er notorisk vanskelig å vedlikeholde og enda vanskeligere å reparere – selv om det er noe så enkelt som å reparere en steinsprut.

XPEL STEALTH forhindrer ikke bare skader fra steinsprut og syrer, men gjør det også enkelt å vaske og tørke bilen uten frykt for å endre glans på overflaten.

Fortsett med å ha din bils lakk i perfekt stand med lakkbeskyttelse designet spesielt for jobben – XPEL STEALTH.

XPEL – PRECUT KITS

Det kommer ferdig kappede kits til nesten alle verdens biler og motorsykler. Vi kan kappe de til for deg på vår egne XPEL-plotter.

For bestilling av KIT se denne lenken: https://solfilmsgruppen.no/xpel-kits/

FINN KIT SOM PASSER TIL DIN BIL

Hos XPEL finnes et stort utvalg kits, og vi på Solfilmsgruppen kan skjære ut alle med vår egen plotter.

Se på illustrasjonen under og finn ut hvilket kit du ønsker, finn referansekoden hos XPEL (begynner med PXXXXX), og vi kan kappe den til for deg.

Se ytterligere forklaring på vår bestillingsside: www.solfilmsgruppen.no/xpel-kits

DIVERSE VIDEOER:

SELF-HEALING TEST

SE HVORDAN XPEL VIRKER

10 MIN DIV TESTING

Interessert i å bli XPEL-montør? Meld deg på et av våre kurs eller kontakt oss for mer informasjon.