RX Antibakteriell film

BESKYTT DINE OVERFLATER MED RX ™ ANTIMIKROBIAL FILM

RX ™ antimikrobiell film fra XPEL   er spesielt utviklet for å motstå veksten av mikrober på overflaten, og beskytter mot nedbrytning fra mikroorganismer. 

Behandlet med et fungistatisk middel for å beskytte filmen mot soppvekst, inneholder RX også sinkpyrion som hemmer veksten av mikrober på filmoverflaten. Forbedre skjermklarhet, støtmotstand og vær trygg med RX Antimicrobial Film. 

RX er tilgjengelig i både høyglans og matt finish.

RX ™ ANTIBAKTERIELL FILM VIDEOER

RX ™ 8

FLEKSIBEL, ALLSIDIG, TÅLBAR ANTIMIKROBIAL OVERFLATEBESKYTTELSESFILM

RX ™ 8 er en fleksibel, selvklebende, sink-ion-infusert termoplastisk polyuretanfilm designet for å beskytte ting i ditt daglige liv, tiltenkt men ikke begrenset til bilinteriør og skjermer, personlige enheter, dørhåndtak, rekkverk eller bærbar teknologi. Tilbudet i både høyglans og matt overflate, mulighetene er uendelige når det gjelder å beskytte overflatene dine fra mikrober med RX Antimicrobial Film.

Merknad: Dette produktet inneholder mer enn 0,1 w / w% UV-328, et stoff på EUs SVHC-liste.

RX ™ 10

TUNG ANTIMIKROBIAL OVERFLATEBESKYTTELSESFILM

RX ™ 10 er en ultrastiv kjerne konstruert, selvklebende, sink-ion-infusert termoplastisk polyuretanfilm med et ekstra beskyttelseslag innebygd for maksimal slagfasthet. 

RX 10 er designet for å beskytte ting i hverdagen din, utviklet men ikke begrenset til berøringsskjerm, apparat og benkeplater og bærbar teknologi. 

Kommer i både høyglans og matt overflate, mulighetene er uendelige når det gjelder å beskytte overflatene dine fra mikrober med RX Antimicrobial Film.

Merknad: Dette produktet inneholder mer enn 0,1 w / w% UV-328, et stoff på EUs SVHC-liste.

ANBEFALTE OVERFLATETYPER FOR RX ™ ANTIMIKROBIAL FILM

Kontakt oss

Lurer du på mer om vår RX ™ filmer så vil vi veldig gjerne høre fra deg.

Skroll til toppen