Verktøy

Diverse Verktøy:

Steinel Varmluftpistol

Steinel digital varmluftpistol med temperaturdisplay og enkel justering til ønsket temperatur og luftgjennomstrømning. Svært nyttig for de som benytter tørrteknikk til tilpasning av bilfilm.

Fil-sett

Filer til bilfilm – montering. Der du vil montere en film som går kant-i-kant med glasset, og ikke vil risikere at filmen slites av når ruta går opp i lista, eller for å file ut et hull i filmen der det er skruefester i ventilruter. inneholder 6 forskjellige filer.

Trykksprøyte

Kvalitetsprøyte med justerbar dyse til alle typer solfilmsjobber. Kraftig materiale og gode pakninger sørger for at trykket i kannen holder seg.

Volvo Spak

Suveren og bruke til å ta ut sideruter, som feks på Toyota Hiace.

Scotch Brite

Skrubbepad til rengjøring av ruter med varmetråder og rastere samt fjerning av limrester o.l. Denne skader ikke glasset.

Ifyllingspenn Tykk

Penn til å fylle i større punkter med lysgjennomslipp, f.eks. rundt i kanten på en bakrute med prikkekant, eller ved hull rundt tilkoblingen av strøm til varmetråde

Ifyllingspenn Tynn

Penn til å fylle i mindre punkter med lysgjennomslipp, f.eks. rundt i kanten på en bakrute med prikkekant.

Gasket Push Stick

Ypperlig å bruke for og ta av dørtrekk eller vippe opp lister som kan sitte hardt fast

Black Acrylic Felt 3/4″ wide

Et acrylbånd for montering på innsiden av vinduene hvor det er montert solfilm. Denne hjelper på visse bilmodeller til å forhindre at dørkarmene lager riper på filmen.

Varmepistol feste

Feste for doble varmepistoler for mer effektiv smelting av bakruter. Et must som forenkler de kompliserte bakrutene.

Verktøykoffert

En koffert med skuminnlegg for det mest nødvendige verktøyet for husmontering. Kofferten er solid, og leveres uten verktøy. Fargen kan variere fra bildet.

Talkum

Solfilmsgruppens egen talkum for montering av solfilm med tørrteknikken. Denne kommer i hendige bøsser på ca 50 gram, og vil holde til ca 50 biler.