Cover Styl'

Utallige varianter av interiørfolie til hjem og næringslokaler.

Solfilmsgruppen har utvidet sin produktportefølje ved å legge til et nytt merke av arkitektonisk film i våre hyller, Cover Styl ‘. Med over 100 variasjoner, som strekker seg fra tre, naturlige steiner, metalliske flater, marmor, lær, glitter, stoff og solide farger, er Cover Styl’ ikke bare estetisk tiltalende, det er et svært kostnadseffektivt, lav vedlikeholds vinylbelegg som er både rask og lett å bruke.

Alle 100 mønstre på lager vil være tilgjengelig for bestilling på metermål eller hele ruller og med kort leveringstid . Å kunne levere over 100 mønstre gir ikke bare Solfilmsgruppen muligheten til å tilby våre kunder et bredt utvalg, men det øker også våre kunders mulighet for å kunne utvide sitt prosjektrepertoar.

Cover Styl ‘er et godt alternativ til vanlig renovering og oppussing. Kvaliteten på filmen er enestående, i tillegg til å ha en tykkelse på mellom 200 og 350 mikron, kommer den med en 10 års garanti og med ekstra fordeler som å være UV-resistent og branntest-sertifisert.

Estetisk tiltalende

Sømløst materiale med overbevisende visuelle egenskaper som gir inntrykk av naturlige materialer.

Kostnadseffektiv

Opptil 50% besparelse, sammenlignet med bruk av klassisk oppussingsteknikker med samme resultat.

Slitesterk

10 års garanti mot skalering, sprekker, guling og andre endringer i utseende.

Rask installasjon

Enkel, praktisk og ultrarask installasjonsprosess.

Hygienisk

Et raskt og enkelt materiale å vedlikeholde, dets ytre overflates egenskaper letter rengjøring, forhindrer merker og hindrer muggvekst.

Sertifisert

Vurdert A + på VOC-tester (innendørs utslipp), UV-bestandig og brannbestandig.

Kvalitet

Tykkelse mellom 200 og 350 mikron, avhengig av hvilken type film som brukes, og gir et svært autentisk resultat.

Varmetilpasset

Strekkbarhet opptil 220%, letteregjør en perfekt applikasjon på alle møbler, konturer eller former.

Bruksområder

Kun fantasien setter grenser for hvor Cover Styl’ kan brukes.

Cover Styl’ er et godt alternativ til vanlig renovering og oppussing, og kan brukes i alt fra privatboliger til hoteller, skip og næringslokaler. Produktet er svært slitesterkt og krever lite vedlikehold. Materialet er sømløst og gir et naturlig preg som etterligner alt fra marmor til tre og metall. Cover Styl’ kan festes på de aller fleste underlag og er fukt- og varmeresistent. Se bildene nedenfor for inspirasjon for bruk.

Wood

Natural Stone

Glitter

Solid colour

Metallic

Leather

Marble

Fabric

Winter Collection

Skroll til toppen