Om Solfilmsgruppen Norge AS

Norges fremste spesialist på alt innen solfilm, vindusfilm og sikkerhetsfilm til bil og bygg.

20 års erfaring med film og folie

Solfilmsgruppen Norge AS er en landsledende importør og grossist innen høykvalitets sol og vindusfilm, i tillegg til at vi fører interiørfolier, lakkbeskyttelse og tilhørende verktøy. Vi importerer kun filmer fra de mest anerkjente produsentene rundt om i verden og har et bredt sortiment av produkter til kjøretøy og bygninger. Vi leverer også de beste sikkerhetsfilmene som er å oppdrive på markedet i dag.

Med kjente merkevaranavn som XPEL, Cover Styl, Sun-Gard, Johnson m.m i ryggen kan vi garantere høy kvalitet og lang levetid på de varene vi leverer. 

Solfilmsgruppen har mer enn 20 års erfaring innen en ekspanderende bransje, og kan hjelpe deg med alt innenfor solskjerming, innsynsbegrensning, arkitekturiske oppgraderinger samt klima og tempraturkontroll. 

Som eneste firma i Norge utdanner vi, samt sertifiserer montører innen sol og vindusfilmer, samt sertifiserte montører av XPEL lakkbeskyttelse.

Vi utfører også montering av mellomstore store prosjekter til næringslivet, samt at vi kan bistå med montering i hele landet gjennom et stort forhandlernettverk. 

20+

Års erfaring

5000+

Fornøyde kunder

300+

Produkter

30+

Merkevarer

Kontakt oss

Vi vil gjerne høre fra deg.

Skroll til toppen