Solskjerming med vindusfilm

Vindusfilm fra Solfilmsgruppen hjelper med solskjerming til hjem og kontorer, og beskytter fra de skadelige strålingene fra solen. Vindusfilm fjerner også opp til 99 % av UV-strålingen og reflekterer opp til 95 % av solens energi.

Solskjerming er en enkel måte å sikre seg et bedre inneklima på

Utvendig solskjerming

Speil

Utvendig speilfilm er aluminumsbaserte, og dermed veldig effektive mot avvisning av solvarme. Solar Silver filmene er verdens mest benyttede solfilmer.  De har et stilig, høyreflekterende design som gir overflater et estetisk skinnende preg. Solfilmgsgruppen fører flere varianter av speilfilm til hjem og næringsbygg.

EXT SGN Solar Silver 20EXT Silver Deluxe 20
EXT SGN Solar Silver 30EXT Silver Deluxe 30
EXT SGN Solar Silver 50EXT Silver Deluxe 50
EXT Solar Silver Madico 20EXT-INT Plexi 20

Nøytral

En nøytral vindusfilm er laget for at vinduene ikke skal få den samme økte refleksjonen som speilfilmene har, men beholde sin naturlige refleksjon. Filmene er fremdeles svært effektive for å redusere solvarme, samtidig som de fortsetter å tillate den naturlige lysoverføring. Det hjelper merkbart med å redusere solblending, og formidler et nøytralt og tilpasset preg til bygningens ytre aspekt. En favoritt blandt interiørdesignere og arkitekter.

EXT Natural Deluxe 25EXT Neutral 20
EXT Natural Deluxe 50EXT Neutral 35
EXT Stainless Steel 20 

Ikke reflekterende

De ikke-reflekterende filmene er svært effektiv for å redusere solblending, samtidig som den fortsetter å presentere et nøytralt, refleksjons-
fritt aspekt. Disse filmene kombinerer effektivitet og diskret design, og tilbyr derfor en elegant estetisk løsning for å forbedre glasslatens varmedempingsegenskaper.

Black 05 – EXTCH 08 – EXT

To-lags (Dual Reflective)

Dual Reflective filmene er to-lags filmer, som har en reflekterende aluminiumsfilm på yttersiden, og en ikke-reflekterende film på innsiden. De er svært effektive for å redusere solvarmen, mens den samtidig fortsetter å tillate noe naturlig lysoverføring. Denne filmen gir effektiv beskyttelse mot solskinn, mens det enveis speilaspektet ytterligere garanterer personvern fra nysgjerrige øyne. Den ikke refleksterende innsiden gjør at gjenskinnet i vinduet fra innsiden dempes i forhold til de rene silver filmene. 

Vår Dual Reflective 01 er den eneste effektive «enveis» speilfilmen på markedet. 

Dual Reflective 01Dual Reflective 10

"Usynlige" IR-filmer

Filmene i denne serien er spesialutviklede, med lang fremskreden teknoligi, for å kunnde dempe solenergi effektivt, samtidig som de skal slippe inn mesteparten av det naturlige sollyset. De er laget først og fremst for å ikke synes på vinduet, og har dermed ingen innsyns- eller utsikts-hindring. Med IR-filmene får du varmedempende egenskaper uten å endre fasaden eller toningen på vinduet i nevneverdig grad. 

Ceramica 70e-Lite 70
Klart D 60 

Innvendig solskjerming

Speil

Innvedig speilfilm er utseende messig lik den utvendige speilfilmen. Den er meget effektiv mot å dempe den direkte solstrålevarmen, men ettersom den monteres på innsiden, ikke like effektiv mot å dempe romtemperaturen som ved utvendig montering.  Filmen er også meget effektiv mot innsynsbeskyttelse på dagtid. 

INT SGN Silver Sputtered 15INT Solar Silver 20
INT SGN Silver Sputtered 35INT Solar Silver 30
INT SGN Silver Sputtered 50INT Solar Silver 20 Static

Nøytral

Optivsion filmene er en mer nøytral variant for å redusere solvarme, samtidig som de fortsetter å tillate den naturlige lysoverføring.  De kan sammenlignes best med en solbrille for ditt vinsdusglass. Det hjelper merkbart med å redusere solblending, og formidler et nøytralt og tilpasset preg til bygningens ytre aspekt. En favoritt blandt interiørdesignere og arkitekter.

INT Optivision 25INT Optivision 35

To-lags (Dual Reflective)

Dual Reflective filmene er to-lags filmer, som har en reflekterende aluminiumsfilm på yttersiden, og en ikke-reflekterende film på innsiden.  Du får altså derfor en speilfilm på yttersiden, og en ikke-reflekterende film på innsiden. De er like effektive som speilfilmer mot solvarme, men gir ikke et gjenskinn på innsiden av glasset.  

INT Dual Reflective 05INT Dual Reflective 15 

Multilagsfilmer

Multilagsfilmer er utviklet for å være mest mulig effektive for varmedemping, og samtidig være mer nøytrale på glassflaten. Ved å legge flere lag med forskjellig type teknologi i en film kan man optimalisere varmeavvisningen, samtidig som man unngår den kraftigste refleksjonen. Det moderne designet gir umiddelbart et moderne preg til en bygningen fasade.

INT Multi 40 INT Ultra Light 70 

Lav emisjon (U-verdi)

Low-E, eller varmeisolasjonsfilmer, reduserer overflødig vermegevinst gjennom glass om sommeren, og begrenser også varmetap om vinteren.  Betydeliges besparelser i varme og klimaanleggskostnader kan oppnås når denne filmen er påført vinduer, noe som raskt motvirker de opprinnelige kostnadene for kjøp og installasjon. 

INT Low-E 

Anti UV

Eksponering for de synlige, ultrafiolette og infrarøde strålene som kommer fra solen og månen kan føre til at mange fargede gjenstander eller møbler falmer eller forringes. Vårt utvalg av anti-UV solfilmer er påført forsiktig på vinduene dine, og er spesielt designet for å filtrere ut skadelige UV-stråler, samt slippe igjennom infrarødt og synlig lys.

INT UV ClearINT UV 400

Ønsker du å bestille eller høre mer om vindusfilm?

Skroll til toppen