Designfolie

Et variert og bredt utvalg av fargede og designfolier til hjem og næringslokaler.

Våre designfolier kommer i frostede og hvite varianter, samt et bredt fargeutvalg i spennende farger, både matte og optisk klare.  Vi har et bredt utvalg i spennende og dekorative mønstre, så du vil kunne finne det som passer din smak best. 

De frostede filmene fremstår som «sandblåst glass» og man vil kunne se konturer igjennom filmen, mens de hvite filmene er ikke så gjennomsiktige og gir dermed mer diskresjon enn de frostede. 

Noen av de fargede filmene er optisk klare, og vil dermed ikke gi innsysnbeskyttelse, men et klart og gjennomsiktig fargedesign, mens andre er matte og gir et flott lunt design, og en kombinasjon av frostet og farget.

Bruksområder

Kun fantasien setter grenser for hvor designfolie og farget folie kan brukes.

Som oftest benyttes designfolier på glassflater hvor man ønsker å begrense gjennomsynet inn til et rom, eller skape et spennende og livlig design for å gi mer liv til et område. 

Man kan velge å dekke hele glassvegger, eller bare opprette brystpanel eller tilsvarende. Filmene er også meget egnede for å skjule kabler, ledninger og annet som måtte befinne seg i synligheten gjennom et vindu, og får dermed rom til å fremstå som ryddigere enn de er. 

Det aller vanligste bruksområde er møterom, hvor man kan velge å om man vi ha det helt diskret, eller delvis beskyttet for innsyn. Som vi sa innledningsvis, det er kun din egen fantasi som setter grensene. 

Noen av de fargede filmene er optisk klare, og vil dermed ikke gi innsysnbeskyttelse, men et klart og gjennomsiktig fargedesign, mens andre er matte og gir et flott lunt design, og en kombinasjon av frostet og farget.

Frostet film

Perla

Mystic

Futura

Lineal

Strada

Sirius

Stratos

Europa

Structur

Swing

Mat White

Mat Frost

Savana

Vitra

Manhattan

Bilbao

Riga

Liana

Block

Claustra

Figaro

Tecno

Floris

Floral

Atoma

Luna

Terra

Pixel

Fontana

Elektro

Cortina

Hvit film

Alpha

Boreal

Vision

Linea 10

Linea 18

Vienna

Decorum

Thema

Classic

Whiteout - Blackout -Øvrige Mønster

Whiteout

Blackout

Celest

Matrix

Atlas

Iridium

Mat Acid X

Farget film

Yellow C

Orange C

Chocolat C

Pink C

Raspberry C

Red C

Purple C

Turqouise C

Blue Azure C

Blue Ocean C

Lime C

Mint C

Mat Yellow

Mat Pink

Mat Blue

Mat Green

Mat Grey

Mat Bronze

Mat Star Metal

Skroll til toppen