Introkurs Fasadefilm Juni 2020

Er du forberedt for solfilms-sesongen til hus?

PS! Grunnet Covid-19 situasjonen i Norge, og for å unngå større samlinger, er dette kurset kuttet fra 6 til 4 deltagere, og kun 1 instruktør. Det vil bli iverksatt nødvendige forhåndsregler, og rutiner for å opprettholde de nødvendige sikkerhets og hygienerutiner. Mer detaljer vil bli gitt kursdeltagere før kursstart!

Hvert eneste år blir vi kontaktet av montører fra hele landet som lurer på alt mellom himmel og jord om vindusfilm til bygninger. Og det setter vi veldig pris på. Men det er veldig mye som kunne vært unngått med litt grunnleggede innføring i teorier om solfilm til hus, samt hvilke forskjellige typer solfilm som passer til hvilket bruk.

På dette kurset skal vi gå igjennom alle de forskjellige spesifikasjonene og bruksområdene til de forskjellige filmene, slik at vi kan forberede deg på kundemøtene du skal ha i løpet av sesongen. Så slipper du å stå der svar skyldig når dine kunder spør deg om produktene du skal montere.

Vi har lang erfaring med disse kursene, og en av våre viktigste er at de montørene som kan svare på denne informasjonen raskest mulig, er som regel den som ender opp med å få kontrakten.

Så ikke mist denne muligheten! Ta med deg ditt gode humør og kom, så står vi for resten!

Detaljer og påmelding

Meld deg på ved å sende inn skjemaet! Merk at påmelding er bindende.
Jeg ønsker å delta på følgende kurs: *
Skroll til toppen